Een goed idee moet je uitvoeren, vinden we bij Fonds1818<24. Zeker als je jong bent. En als geld een probleem is, kun je bij ons tot € 3.000,- verdienen om je idee uit te voeren. Doe de Quickscan rechts in je beeldscherm en kijk of wij je kunnen steunen!

Een goed idee moet je uitvoeren vindt Fonds1818<24

Fonds1818<24 steunt jongeren bij het uitvoeren van hun plannen. Met advies, maar ook met geld. Tot € 3.000,- investeren wij in jouw project zodat je het kan uitvoeren. Dat is niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je vrienden, voor je buurt en voor de gemeente waar je in woont. Jouw idee brengt leven in de maatschappij!

Kun jij geld aanvragen?
Voor je plan kun je bij Fonds1818<24 makkelijk geld aanvragen. Er zijn maar een paar voorwaarden: zo moet je jonger zijn dan 24 jaar en moet het project plaatsvinden in Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden, de Duin- en Bollenstreek of één van de tussenliggende gemeenten. Bovendien neem je het initiatief met minimaal drie jongeren uit deze regio. Nou ja, doe even de handige QuickScan om er direct achter te komen of er voor jouw plan geld klaar ligt bij Fonds 1818<24. Kijk voor inspiratie ook naar de projecten die al met steun van het fonds zijn uitgevoerd.

Fonds1818
Fonds1818<24 is onderdeel van Fonds 1818, een vermogensfonds dat maatschappelijke en culturele projecten steunt in Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden, de Duin- en Bollenstreek en alle gemeenten daar tussenin.  Fonds 1818<24 steunt projecten in de gemeenten:
Delft, Den Haag, Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Midden-Delfland, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Teylingen, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer, Zoeterwoude.